Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať tuOK

V PROTETIKE nájdete prezuvky, topánky do školy, aj tenisky na telesnú výchovu

V PROTETIKE nájdete prezuvky, topánky do školy, aj tenisky na telesnú výchovu

Čoskoro začne nový školský rok, ktorý prináša nové možnosti a vedomosti, ale aj stretnutia s priateľmi a nezabudnuteľné zážitky. Deti sa tešia na návrat do školy, kde ich čakajú zaujímavé hodiny  a spoločné momenty so spolužiakmi. Pri príprave na školský rok netreba zabúdať na výber správnej obuvi, ktorá je rovnako dôležitá ako výber kníh či školských pomôcok.

Značka PROTETIKA má široké spektrum detskej obuvi pre všetky malé nôžky. V kamenných predajniach aj v eshope nájdete tradičné prezuvky do školy, topánky so zdravotnými prvkami, ale aj novú jesennú kolekciu barefoot dievčenských a chlapčenských topánok. Na jednom mieste tak obstaráte kompletnú výbavu potrebnú na začiatok školského roku pre školákov aj škôlkárov.

Prezuvky s korkovou anatomickou stielkou

Najznámejšie detské prezuvky sú PROTETIKA sandálky so zdravotnými prvkami na prevenciu plochonožia. Anatomicky tvarovaná stielka poskytuje deťom maximálny komfort a bezpečnosť počas celého dňa. Sú priedušné, vyrobené z prírodnej kože a detské nôžky sa v nich nepotia. Pracky a praktický suchý zips umožňujú pevné a jednoduché zapínanie, čo uľahčuje deťom obúvanie a vyzúvanie.

PROTETIKA Kids – detské topánky so zdravotnými prvkami

Ďalšiu obľúbenú klasiku v detskej obuvi PROTETIKA tvoria dievčenské a chlapčenské topánky so zdravotnými prvkami. Už tradične majú minimalistický štýlový dizajn, a zároveň spĺňajú vysoký štandard kvality. Tie pravé dievčenské topánky musia byť ružové, ale v jesennej kolekcii sú aj modely v odtieňoch  pudrovej, bordovej, terakotovej a hnedej metalízy. Vo vnútri majú vyberateľnú koženú stielku, ktorá jemne podporuje klenbu chodidla. Zapínanie na suché zipsy pevne fixuje topánku na nohe. Okolo päty je pevný opätok, ktorý zabraňuje  vybočeniu piat – druhej najrozšírenejšej deformite chodidiel u detí. Pevná protišmyková podošva má výborné tlmiace vlastnosti.

PROTETIKA Barefoot – nový trend v detskej obuvi

Rovnako ako u ktorejkoľvek detskej obuvi aj v kolekcii PROTETIKA Barefoot topánočky výborne sedia na nôžke, sú dobre zafixované okolo nartu a členka suchými zipsami a opätok okolo päty je spevnený. Veľmi ohybná podošva a nulový podpätok podporujú prirodzený pohyb detských nôh. Širšia špička umožňuje prstom voľný pohyb. Vo vnútri topánok sa nachádza netvarovaná vyberateľná stielka, ktorá sa dá prispôsobiť individuálnym potrebám dieťa.

V ponuke sú aj PROTETIKA Barefoot plátenky, ktoré je možné využiť ako barefoot papučky  pre dievčatá a chlapcov do školy aj škôlky.

Či si vyberiete barefoot topánočky, alebo obuv so zdravotnými prvkami, vždy si môžete byť  istí, že spĺňa najvyššie štandardy kvality, pohodlia a funkčnosti. Všetky dievčenské a chlapčenské topánky z jesennej kolekcie PROTETIK Kids  a PROTETIKA Barefoot  sú dostupné v dvoch materiálových verziách - z pravej kože, alebo v kombinácii kože a kvalitného textilu. V kolekcii PROTETIKY sú aj detské jesenné topánky s vodeodolnou membránou PROTEX, ktorá účinne chráni nohy pred dažďom a vlhkosťou.

Obuv PROTETIKA  je navrhnutá tak, aby poskytla všetko, čo potrebujú detské nôžky  pre zdravé, pohodlné a bezpečné obúvanie počas celej jesennej sezóny.

5 tipov, ako vybrať správne topánky pre deti

  1. SPRÁVNA VEĽKOSŤ A ŠÍRKA: Pred nákupom je kľúčové zmerať dĺžku a šírku chodidla, aby ste vybrali správnu veľkosť obuvi. Obuv by mala poskytovať dostatok priestoru pre rast nohy - optimálny nadmerok pri jesennej obuvi je od 0,5 cm do 1 cm.
  2. KVALITA MATERIÁLOV: Zvoľte detskú obuv vyrobenú z kvalitných a priedušných materiálov ako je prírodná koža alebo textil. Zabezpečí pohodlie a umožňuje nohám dýchať. Kvalitné materiály zvyšujú trvácnosť obuvi a poskytujú lepšiu ochranu pred poveternostnými podmienkami.
  3. FLEXIBILITA A OHYBNOSŤ: Vyberte obuv, ktorá je dostatočne flexibilná a ohybná, aby umožnila prirodzený pohyb nohy. Otestujte, či sa podrážka ľahko ohýba, a či topánka umožňuje prirodzenú flexibilitu pri chôdzi.
  4. PROTIŠMYKOVÉ VLASTNOSTI: Skontrolujte, či má obuv kvalitnú protišmykovú podrážku, ktorá poskytuje dobrú trakciu na rôznych povrchoch. Protišmyková podrážka pomáha predchádzať pošmyknutiam a úrazom.
  5. OBUV A PRÍLEŽITOSTI NOSENIA: Vždy kupujte obuv s dôrazom na aktivitu, ktorú bude dieťa v obuvi vykonávať. Okrem iných parametrov sledujte vlastnosti a hrúbku podošvy, ktorá musí fungovať na rôznych terénoch a v rôznych poveternostných podmienkach.

Viac informácií nájdete na webovej stránke protetika.sk, v online obchode, na Instagrame alebo na Facebooku

 

Upozornenie: Obsah stránky nenahrádza odbornú konzultáciu

Zavrieť reklamu