Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať tuOK

Zdravé alebo chutné?

Sweet Pop

Poznáme odpoveď. Zdravé a chutné.

Každý z nás to pozná, keď sa začne ozývať ten neutíchajúci hlas na sladké. Pri športe, pracovných povinnostiach, pri šoférovaní alebo pred poradou so šéfom. Potrebujeme dobiť baterky a tak siahame po sladkom. Denne konzumujeme sladkosti bez toho aby sme si uvedomili, koľko cukru obsahujú.

Čo sa deje v tele potom čo zjeme cukor v sladkostiach? Cukor sa začne priamo vstrebávať do krvného obehu, čo má za následok, že hladina cukru v krvi rýchlo stúpa prostredníctvom vylučovania inzulínu pankreasom, no rovnako tak rýchlo aj klesá. V konečnom dôsledku tak, naše telo začne pýtať viacej cukru. Z dlhodobého hľadiska to má nepriaznivý vplyv na naše zdravie.

Načerpať energiu a zároveň aj potešiť naše chuťové poháriky za menej kalórií už nie je sci-fi. Nielen pre vyznávačov zdravého životného štýlu, ktorým záleží na kvalite potravín a preferujú pre seba a svoje ratolesti namiesto čokolády alebo sladkostí plných rafinovaného cukru zdravšiu variantu, máme skvelú správu. Slovenská firma Sweetpop prináša na trh zdravé RAW lízatká, ktoré potešia rovnako deti ako aj dospelých. Zdroj energie a vitamínov na každý deň v praktickom balení.

Okrem orieškov, ďatlí obsahujú lyofilizované – mrazom šušené ovocie, ktoré si zachováva vysoké množstvo vitamínov a antioxidantov. Firma myslela aj na mlsné jazýčky a pridala do receptúry belgické kakao, ktoré je vynikajúcim zdrojom antioxidantov a flavonoidov. Lízatká sú dostupné v piatich príchutiach arónia kokos, malina rakytník, jahoda mango, čoko – modrá spirulina a čierna ríbezľa.

Viac informácií sa dozviete na sweetpop.sk.

Tags: 
 

Upozornenie: Obsah stránky nenahrádza odbornú konzultáciu

Zavrieť reklamu