Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať tuOK

Krása a funkčnosť obuvi sú v PROTETIKE rovnocenné

Krása a funkčnosť obuvi sú v PROTETIKE rovnocenné

V jarnej kolekcii detskej obuvi PROTETIKA nájdete krásne farby – vanilkovú, ružičkovú, hríbikovú, aj slivkovo modrú. V konštrukcii sme sa sústredili na nové podošvy.

Možno ste si to nevšimli, ale nie len dizajn a farby sa v detskej obuvi PROTETIKA menia. V jarnej ponuke PROTETIKA Kids máme topánočky s viac ako desiatkou podošiev!

V konštrukcii topánočky je podošva veľmi dôležitý prvok. V prvom rade nám tvar podošvy hovorí, či je topánočka barefootová alebo štandardná. Širokú podošvu s rovnou stielkou vyhľadávajú „bosonožci“ a podošvu štandardného tvaru s podporou klenby chodidla proti plochonožiu, majú radi „klasici“. Obidve kategórie obuvi PROTETIKA majú odolnú gumovú podošvu a vyberateľnú stielku pre optimálnu kontrolu veľkosti a praktické vysušenie.

Podošva určuje vzhľad a charakter obuvi

Ďalšie delenie obuvi na základe podošiev je podľa príležitostí nosenia. Napríklad  športové tenisky majú ľahkú ohybnú podošvu s protišmykovým dezénom. Tenisky ale nie sú veľmi vhodné na celodenné nosenie. Klasické vychádzkové topánky majú univerzálnu podošvu s nízkym podpätkom, ale čoraz populárnejší je športový štýl špeciálne tvarovanej teniskovej podošvy. V PROTETIKE sme na tento trend zareagovali a skonštruovali sme nové hybridné modely. Dievčenské topánky LARIKA a chlapčenské topánky DRAX. Je v nich  skombinovaná ľahká ohybná športová podošva s chráničom proti okopávaniu a klasický nadčasový zvršok z prírodnej usne. Topánočky sú tak ultra ľahké a pohodlné, v celokoženom prevedení. Vhodné sú na každodenné nosenie do školy a bezpečné aj na hranie vonku.

Nový typ podošvy majú aj jarné PROTETIKA Barefoot

Konštrukčné novinky sú aj v obuvi PROTETIKA Barefoot. Modely tiež dostali úplne novú kompaktnejšiu a priestrannejšiu podošvu a spevnený opätok. V dizajne zvršku dievčenskej obuvi sú využité krásne kombinácie ružových a červených odtieňov. Chlapčenské topánočky majú prírodné a zemité farby - praktické a odolné voči znečisteniu.

Pre dospelých

V dámskej kolekcii PROTETIKA Barefoot máme úplne nové modely - mokasínky, spencery a športovejšie tenisky. Tenisky MILICA majú priedušnú textilnú časť, takže majú príjemnú vnútornú klímu a sú vhodné aj na voľno-časové aktivity. Mokasínky alebo spencery sú v šatníku nevyhnutnosť. Je to klasika a 100% istota, že si vždy budete mať čo obuť.

Pozrite si PROTETIKA barefoot pre mladé dievčatá a ženy.

Kto je PROTETIKA?

PROTETIKA ponúka nadčasovú klasiku s trendy prvkami. Môže sa pochváliť nadčasovou kolekciou topánok a prezuviek, ktoré sú nielen pekné a pohodlné, ale aj zdravotne funkčné. Náš dizajn je minimalistický a preto je aktuálny bez časového obmedzenia. PROTETIKA uprednostňuje kvalitu, funkčnosť a nezávadnosť materiálov.

  1. PROTETIKA je slovenská značka, ktorá vyrába svoje produkty na Slovensku a v EÚ.
  2. Celú jarnú kampaň sme s veľkou radosťou nafotili v spolupráci so slovenskou značkou detského oblečenia a bavlnených pančušiek MILE.
  3. Obuv PROTETIKA je z kvalitného ekologického materiálu, s certifikátom zdravotnej nezávadnosti.
  4. Navrhujeme krásne, praktické a udržateľné topánky pre veľké aj malé nôžky.
  5. Naša etická výroba zahŕňa opätovné použitie a recykláciu materiálov. 
 

Upozornenie: Obsah stránky nenahrádza odbornú konzultáciu

Zavrieť reklamu