Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať tuOK

Knedľa vo vajci

Priemer: 4.5 (2 hlasov)
Knedľa vo vajci
10 minút

Obschnutá knedľa sa veľmi nehodí k omáčke a k mäsu. Výborne však chutí osmažená vo vajíčku.

Suroviny: 
  • knedľa
  • vajce
  • soľ
Postup práce: 
Knedľu nakrájame na plátky hrubé asi 1 cm. Vajce rozšľaháme so soľou. Môžeme pridať trochu mlieka. Knedľu namáčame z oboch strán vo vajíčku a kladieme na panvicu do rozpáleného oleja. Hotové knedle môžeme podávať čisté, alebo natreté kečupom a posypané kúskami cibule, prípadne so syrom a so šunkou. Fantázii sa medze nekladú.
StiahnuťVytlačiť
 

Upozornenie: Obsah stránky nenahrádza odbornú konzultáciu

Zavrieť reklamu