Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať tuOK

Pekingské mäsové placky

Priemer: 5 (1 hlas)
Mäsové placky
25 minút

Tieto mäsové placky sú skvelou alternatívou klasického rezňa. Navyše sú rýchlejšie, šťavnatejšie a je s nimi menej práce.

Suroviny: 
  • 1/2 kg kuracieho alebo morčacieho mäsa
  • 3 dcl leča
  • 1 celý Solamyl
  • 1 čl soli
  • vegeta a čierne mleté korenie
  • 1 PL horčice
  • 1 dcl oleja
  • 3 vajcia
  • 2 strúčiky popučeného cesnaku
Postup práce: 
Mäso nakrájam na malé rezančeky, lečo rozmixujem a všetky ingrediencie spolu zmiešam v jednej mise. Nechám cez noc uležať v chladničke, ale dá sa to použiť aj hneď. Zo zmesi vytvarujem na panvici rezeň a vyprážam v horúcom oleji.
StiahnuťVytlačiť
 

Upozornenie: Obsah stránky nenahrádza odbornú konzultáciu

Zavrieť reklamu