Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať tuOK

Cestovinový šalát s konopným pestom

Bez hodnotení
Cestovinový šalát s konopným pestom
30 minút

Ak máte radi tradičné cestoviny s pestom, ale nemáte strach ani z experimentov, tak skúste niečo nové: Cestovinový šalát s konopným pestom. Jedlo obsahuje všetky potrebné zložky aké má tanier obsahovať: antirakovinovú zeleninu, sacharidy vo forme celozrnnej obilniny, kvalitné bielkoviny v červenej fazuli a nenasýtené mastné kyseliny v konopnom peste.

Suroviny: 
  • 3 šálky uvarených celozrnných cestovín
  • 3 PL konopného pesta
  • 3 cherry paradajky, nakrájané na polovice
  • 3 PL póru, nakrájaného na tenké prúžky
  • 5 PL rukoly
  • 1 šálka prepláchnutej červenej fazule z konzervy
Postup práce: 
Uvarené cestoviny zmiešame najprv s pestom, až potom s ostatnými surovinami. Jednotlivé druhy zeleniny môžeme podľa chuti obmieňať. Naša rada: Fazuľu ako zdroj bielkovín môžeme občas vymeniť za tofu či tuniaka. Dôležitá je rovnica: cestovina + konopné pesto + bielkovina + pór + iná zelenina
StiahnuťVytlačiť
 

Upozornenie: Obsah stránky nenahrádza odbornú konzultáciu

Zavrieť reklamu